Sayfalar

25 Kasım 2013 Pazartesi

Merhaba

Herkese kocaman bir merhabaaaa :) 



Herkese diyorum ama 1 takipçim bile yok o ayrı. Blogu açalı 2-3 gün oldu. Önceden takip etmeye çalıştığım bloglar vardı ama gmail hesabım ve blogum olmadığı için yeterince takip edemediğimi farkettim. Tamam dedim artık bloga geçme vakti geldi de geçiyor bile. Gecenin 2'sine kadar blog açıp düzenlemesiyle uğraştım. Ne işkenceymiş arkadaş! Altı üstü bir blog başlığı koyacağım ama blogger efendi kabul etmiyor. Yeter,açmıyorum blog falan diyecekken birkaç kere daha deneyeyim dedim ki baktım bu sefer oldu. Sonra önceden takip ettiğim blogları takip etmeye başladım. Ki o da ne ?! Bir blog daha takip ediyordum,ee ama adı neydi blogun. Ara tara bulamadım,sonunda başka bir blog sahibinin takipçilerinden bulmayı başardım :) Tabi bu bulma aşaması yaklaşık yarım saatimi aldı. Sen ne zor işmişsin be blogger diyemeden edemedim.Yazma sevgimin önüne geçemez bu zorluklar tabi ki...

Şuan tam olarak 'Show Radyo' da yayınlanan Zeki Kayahan Coşkun'un matrax programı eşliğinde yazıyorum.Bu konuyu ayrıca yazabilirim bence.Kendimi bütün düşüncelerimden alıp götüren bir program yapıyor adam. Farklı etkinlikler,bol komedili bir yayın oluyor. Hele bir de programın fenomenlerinden Ayten teyzemiz var ki sormayın gitsin.Dinlemenizi kesinlikle öneririm. Bu akşam çalışmam gereken bir ders vardı aslına bakarsanız. Yarın ki quizime çalışmam gerekiyordu. Sanırım yazımı şuan yazmamdaki asıl sebepte odur. Ders çalışmaktan kaçmak! Çok sık yaptığım şeylerden biridir kendisi.
Evet blogumun ismi 'Bi Kahve Molası' . Kahveyi sevmeyenler için çay,soda,su vs. olarak kabul ederlerse memnun kalırım. Kahveyi çok severim,blogları okurken,kitap okurken bir kahve ve müzik en büyük tutkularımdan.Umarım sizde benim yazılarımı bir kahve molanızda dinlerken keyifle okursunuz. Bende kendi kahve molam da kendi dünyamdan yaşadıklarımı,duygularımı,düşüncelerimi,izlediğim dizileri,filmleri (ki bunlar genelde k-drama olacaktır) , dinlediğim müzikleri,okuduğum kitapları ve dahasını paylaşmaya çalışacağım. 
Şimdilik bir kahve molasına kadar hoşça kalın,kendinize iyi davranın...

12 yorum:

  1. Belki ileride blogun hepimizin bloglarını geçer ünlü neyim olursun ^^ Hep bloguna ilk yorum bırakan kişi olarak anılmak isterim :P

    Şaka bir yana hayırlı uğurlu olsun. Blog yazarken en önemli şeyleri maddelemem gerekirse;

    * Asla ama asla 'biri gelsin yorum yapsın' diye yazı yazma. Bunu istiyorsan da şimdi den sil. Çünkü en sevmediğim şey bu. Yorum için yazılan yazılar. Burayı günlüğün, başka bir dünyaya bakan penceren olarak düşün.

    * Gördüğün dünyayı temiz tut :P Yani demek istediğim. Orjinal ol. Özenti asla olma (olacağından değil öyle düşünmüyorum) Ama bu gözler ne bloglar gördü özenti yazılar yazıp tarihin tozlu sayfalarına karıştılar.

    * Benim hiç yorum almamış yazılarım da vardır. Ama hala okurken o anki duyguları, düşünceleri tekrar hissediyorum okuduğumda.

    * Blogunda tek bir konuya bağlı kalmak zorunda değilsin. Yüreğin ne istiyorsa onu. Yap. Mesela ben bazen yemek blogu, bazen dizi blogu, bazen de kozmetik blogu olabiliyorum. Önemli olan senin ne istediğin. Beklentileri önemseme.

    * Büyük blogger (o ne ola ki :P ) ablalarının düşüncelerini dikkate al :P Yapma diyorlarsa he de. Sonra yine bildiğini yap ehuehuehue

    * Sonlara doğru dalgaya vurdum çünkü tüm bu maddeler mesaj içerse de asıl en önemli olan şeyi unuttum. Blogunu kendine yük görme. Yazmak istemiyor musun. Dursun. Gün gelir bir iki satır karalamak isteyebilirsin. Bir blogger arkadaşımız tam 2 yıl sonra dönüş yaptı geçenlerde.

    VEEEEEEE ENNNN ÖNEMLİ NOKTA!!!!!!

    Bu da tarihe geçsin; yeni açılmış bir bloga yazılmış en uzun mesaj ödülünü ben almak istiyorum :P

    Sevgiler ve tekrar hayırlı olsun ^^

    P.S: Yorum gönderirken kelime doğrulama çıkıyor. çok sinir bozucu.tez zamanda kaldır ;)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim.Büyük blogger olmasam da ilk ve uzun yorumun için sana özel bir plaket yaptırabilirim ^^
    Bütün söylediklerini dikkate alacağım :) Sonuçta benden tecrübelisiniz..
    Birilerinden yorum beklentim olmadı,sanırım olmazda.Çünkü önceliğim kendimi daha iyi hissetmek için yazıyorum.Tabi ki yazılarımın beğenilip,okunmasını isterim ama sırf bunun için kendime ek bir uğraş çıkarıp başkaları ne yapıyorsa benzer şeyler yapmam.İstesem de beceremem sanırım,elime gözüme bulaşır.. :)
    Kelime doğrulamayı gösterme olarak değiştirdim ama hala çıkıyor galiba :S Anlamadım.Umarım düzeltebilmişimdir.
    Güzel yorumun ve tavsiyelerin için çoook teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun yolun açık olsun :)
    Nefertitimin dediklerine birebir katılıyorum özellikle son maddelere :P
    izleyici butonun olsaydı ilk izleyecilerinden olup heyecanına ortak olmak isterdim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,mutlaka dikkate alacağım : )
      Sanırım ve galiba eklemeyi başardım.Çok yabancıyım şuanda bloggera o yüzden tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.Galiba ekledim :D

      Sil
    2. evet ekledin ve sanırım ilk izleyicin oldum bile :D
      twitter dan yazmışsın ama buradan cevabını okuyup cevap vermek istedim.

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Hoşgeldin canım.. Yazını okuyunca ilk blog açtığım zaman aklıma geldi.. Yorum geldiğinde ne kadar mutlu olmuştum . Gerçi hala bloğuma biri yorum yazmış mı diye maillerimi kontrol ediyorum.. Velhasıl blog yazmak çok keyifli :)) Başarılar dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederim, bende öyleyim valla yorum geldikçe 32 diş oluyorum hemen :) Yazmayı ve okumayı çok seviyorum, bloglardan ayrı bir keyif alıyorum. Gerçi şu aralar tezimle ve okulumla uğraşmaktan blogumu güncelleştiremesem de dönemim biter bitmez yazmaya çalışacağım. Yorumun için tekrar teşekkür ederim, mutlu ettiniz beni : )

      Sil
  5. Hayırlı olsun:-) ama şimdiden takipçim yok diye üzülme bu işler sabır istiyor biraz da. Sana tavsiyem yeni ve yaratıcı fikirler bulman ve yazdıklarından insanların haberi olması için bir çok yere linkini yaz ve tanıt bylelikle okuyucuların artar. Bloğunda yazdıkların bazen artılanmayabilir yada yorum yapılamaya bilir. Çünkü google hesabı olmayan birçok kişi var. Hiç moralini bozma. Bloğun harika olmuş. İlk takipçilerinden biride ben oluyum dedim. Herşey gönlünce olsun. Eğer bir sorun yada takıldığın herhangi bir nokta olursa herzaman mesaj atabilirsin. Seve seve yardımcı olurum. Aramıza hoşgeldin... ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumu yeni gördüm.Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ^^
      Aslında üzülmüyorum yazımdaki sadece kendime bir göndermeydi :D Zamanla olacak şeyler. Önce kendim için yazıyorum eğer yazdıklarım insanların ilgisini çekerse okur yorum bırakırlar bende çokça mutlu olurum. Çünkü daha çok kendi internet günlüğüm tarzında bir blog olacak gibi gözüküyor. Daha yazmaya başlayamasam bile yoğunluğumdan dolayı bu ayın sonundan sonra ferahlayacağım, bol bol yazmaya çalışacağım.
      Blogu beğenmene sevindim. Aslına bakarsan çok çabuk herşeyden sıkılan biriyim. şuan bile arka planı değiştirsem mi diye düşünmeye başladım daha yazmaya başlamadan :D
      Blogu kullanmak açısından sorum olacağına eminim yani seni birazcık rahatsız edebilirim :)

      Sil
    2. bol bol rahatsız edebilirsin. Seve seve yardımcı olurum. Rahatsız etmekten çekinme. İnternet günlüğü tarzı şeylere bayılırım. Yazılarını bekleyeceğim. Bende senin gibi çabuk sıkılanlardanım. Yoğun olmadığım zaman sürekli arka planla oynuyorum :D

      Sil
    3. Yalnız değilim demek ki, büyük ihtimalle benimde öyle olacak sürekli bir değişiklik yapacağım :D
      Çoook teşekkür ederim şimdiden ilgin için :)

      Sil